Elton John a contractat o ”infecție potențial mortală”. A fost internat de urgență la spital


Celebrul muzician Sir Elton John a fost forțat să își anuleze concertele programate la Caesars Palace din aprilie şi mai după ce a fost diagnosticat cu o infecţie severă pe care ar fi contractat-o în timpul turneului său recent din America de Sud.

Cântăreţului i s-a făcut rău în timpul zborului din Santiago, Chile, spre Marea Britanie, după ce a susţinut un spectacol pe 10 aprilie, în cadrul turneului său de şase concerte, care a inclus şi ţări precum Brazilia şi Argentina. Elton John s-a întors la casa sa din Marea Britanie sâmbătă, 22 aprilie, iar în prezent „se odihneşte la domiciliu” la sfatul medicilor, după ce aceştia i-au acordat îngrijirile pentru a se vindeca de infecţia puternică, potrvivit Mediafax.

Se aşteaptă ca Elton John să îşi revină complet şi la timp pentru concertul său de pe Stadionul Twickenham, pe 3 iunie.

Conform unui comunicat remis de compania BANG Showbiz, „Elton a contractat o infecţie bacteriană periculoasă şi atipică. În cadrul zborului său de la Santiago, Chile, spre casă, s-a îmbolnăvit brusc. La întoarcerea în Marea Britanie, medicii lui Elton l-au internat la spital, unde a primit imediat tratamentul pentru îndepărtarea infecţiei. După două nopţi petrecute la terapie intensivă urmate de o perioadă de internare în spital, Elton a fost externat duminică, 22 aprilie, iar acum se odihneşte la domiciliu, conform sfaturilor medicilor. Infecţii de acest tip sunt rare şi potenţial mortale. Din fericire, echipa medicală a lui Elton a identificat asta rapid şi a tratat-o cu succes. Se aşteaptă să îşi revină complet. Elton îşi va relua programul de concerte live în Twickenham, Anglia, pe 3 iunie. Elton John, Caesars Palace and AEG îşi cer scuze pentru orice fel de neplăceri cauzate spectatorilor.

Artistul a lăudat echipa de medici care l-a supravegheat şi şi-a cerut scuze că şi-a „dezamăgit” fanii loiali.

''Sunt atât de norocos să am cei mai incredibili şi loiali fani şi îmi cer scuze că i-am dezamăgit. Sunt extrem de recunoscător echipei de medici pentru că au avut o excelentă grijă de mine.'', a spus Elton John.

Cei care aveau bilete la spectacolele anulate îşi vor putea recupera banii în totalitate.

Comentarii Facebook