Ea este femeia agresată sexual de angajatul de la E.ON Gaz, ”armăsarul nepotolit sexual”

 

Liana Colcer este tânăra din Alba Iulia care l-a reclamat la E-on Gaz pe ”armăsarul nepotolit sexual” care îi cerea să întrețină relații sexuale cu el.

 

Femeia a povestit că angajatul E-on gaz a umblat după mai multe femei măritate din Gura Arieșului, localitatea în care locuiește. Pentru că soțul ei a crezut că ea e de vină, a luat și bătaie. ”Dacă am bătut-o? I-oi fi dat o palmă, așa....Dacă a ascuns tot. Că treaba se întâmpla de un an de zile. Eu l-am chemat pe acest bărbat să facă o modificare la instalația de gaz. Și el ce i-a zis nevesti-mii: dacă nu te culci cu mine, nu fac instalația!”, a declarat bărbatul, conform Evz.ro.

 

Soțul reclamantei are 50 de ani, iar femeia 32. ”O fi zis ăla că-s mai în vârstă și că-i merge. Suntem căsătoriți de 11 ani. Am luat-o când avea 20, din dragoste: eu mai bătrân, ea mai prostuță. Dar dacă și-a pus niște păr în cap nu înseamnă că e traseistă. Doar nu e nevastă-mea curva satului!”.

 

De câte ori vine la citit la contor sau la verificări de gaze, îmi propune să fac sex cu el. Dar numai în timpul dimineații, în timpul orelor de program pentru a nu avea probleme acasă. Îmi spune că mă duce cu mașina unde vreau eu, că îmi dă bani sau euro pentru o partidă de amor”, a scris femeia în reclamația adresată conducerii E-on Gaz Târgu Mureș.

 

O clientă E-ON Gaz din Alba l-a reclamat pe cititorul de contor: Este un armăsar nepotolit sexual

 

Comentarii Facebook