O clientă E-ON Gaz din Alba l-a reclamat pe cititorul de contor: Este un armăsar nepotolit sexual

 

Societatea E-ON Gaz Distribuţie Târgu Mureş a primit o sesizare de la o clientă din Alba Iulia, care se plânge că cel care îi citește contorul este un ”armăsar nepotolit sexual”.

 

Sesizarea a fost înregistrată la E-ON Gaz Târgu Mureş în 31 iulie 2012. ”De câte ori vine la citit la contor sau la verificări de gaze, îmi propune să fac sex cu el. Dar numai în timpul dimineţii, în timpul orelor de program pentru a nu avea probleme acasă. Îmi spune că mă duce cu maşina unde vreau eu, că îmi dă bani sau euro pentru o partidă de amor”, a scris femeia în sesizarea, scrie Click.ro.

 

Femeia locuiște în satul Gura Arieşului, comuna Lunca Arieşului, judeţul Alba. Ea a încasat și bătaie de la soț, care o consideră pe ea vinovată.

 

Am povestit toate acestea la soacra mea. Aceasta i-a spus la soţul meu, care m-a bătut de multe ori pe nedrept din cauza asta. Acum chiar vrea să bage la divorţ din cauza acestuio individ. M-a ameninţat că îmi închide gazul dacă tot îl refuz. Alte femei i-au cedat”, a mai scris ”victima” cititorului de contor.

 

Vă rog să luaţi măsuri disciplinare împotriva acestui armăsar nepotolit sexual. Daţi-i de lucru să nu mai umble în timpul orelor de serviciu după femei. Destramă familii şi rămân copii pe drumuri”, a mai adăugat femeia disperată.

 

Comentarii Facebook