Miercuri 24 Aprilie

Dupa site -ul Daily Telegraph, gruparea de hackeri romani de la R.N.S. a spart si site -ul Le Monde


Daca in urma cu o saptamana site -ul publicatiei Daily Telegraph a fost atacat de hackerii de la Romanian National Security (R.N.S.), iar acum a venit randul francezilor de la Le Monde. Hackerii au spus din nou ca "Tiganii nu sunt Romani!".

"Aceasta nu este o miscare de rezistenta, un protest, sau o revolta! Este strigatul intregului popor roman ce face apel la fratii nostri care au uitat ca si in venele noastre circula un sange roman. Sangele ce-a fost jertfit si varsat pe campurile de lupta pentru a fi scrisa istoria neamului nostru cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodata! Vrem sa nu se uite CINE l-a varsat pentru ca Romania sa existe astazi pe harta, sa le amintim copiilor si nepotilor nostri, sa ii respectam cu onoarea cuvenita. Ne-a ajuns atata batjocura. Tiganii nu sunt Romani! Nu ei ne-au scris istoria! Cand vorbiti despre compatriotii nostri nu mai folositi expresiile "tigani Romani". Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta ROMANIA!

R.N.S. VEGHEAZA pentru ca aceste lucruri sa fie infaptuite.
", au scris hackerii romani pe site - ul publicatiei franceze.

Textul este asemanator cu cel folosit saptamana trecuta in cazul atacului de la site-ul Telegraph.

"Ne-am saturat sa vedem cum niste "gunoaie" ca voi incearca sa isi bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala, si numindu-ne "romanian gypsies" difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear. Daca ati avut tupeul sa enervati o tara intreaga, aflati ca nu ne vom opri aici!", au postat hackerii romani de la R.N.S. pe site -ul britanic in urma cu cateva zile.

Cei care au atacat site -ul publicatiei Daily Telegraph au incheiat cu mesajul: "Guess what, gypsies aren't romanians, morons".

Comentarii Facebook