Miercuri 24 Aprilie

După ce a recunoscut în direct că se prostituta a fost DROGATĂ, BĂTUTĂ şi SPÂNZURATĂ de iubitul VIDEO

 

Ruth Thalia Sayas a participat la o emisiune din Peru şi a dezvăluit în direct că a lucrat ca dansatoare într-un club de noapte.

Pentru ca dezvăluirile să fie complete, participanta la concurs a recunoscut că a fost şi prostituată şi nu a lucrat într-un call center, aşa cum ştia prietenul ei ştia.

În urma dezvăluirilor pe care le-a făcut la TV, tânăra în vârstă de 19 ani a fost drogată, bătută şi spânzurată de iubitul ei, informează Evenimentul Zilei.

După ce a comis crima de o rară cruzime, iubitul fetei a vrut să evadeze în Ecuador, însă a fost prins de poliţie. Bărbatul pe nume Bryan Romero Leiva a recunoscut că el este cel care a omorât-o pe Ruth.

Emisiunea presupune ca participanţii să răspundă la întrebări intime, pe care le cunosc înainte de a intra în direct, în schimbul unei sume mari de bani. Premiul maxim presupune răspunsurile la 21 de întrebări şi are o valoare de 11.800 lire. Ruth Thalia Sayas s-a retras din concurs după ce a câştigat 3.500 de lire. Ea a fost întrebată dacă părinţilor ei le este ruşine cu job-ul pe care l-a avut, dacă a lucrat într-un club de noapte şi dacă a fost vreodată plătită pentru a întreţine relaţii sexuale. Ruth a răspuns că a lucrat într-adevăr într-un club de noapte ca dansatoare şi că în trecut a fost plătită pentru favoruri sexuale.


Comentarii Facebook