Duminica 17 Octombrie

Droguri în cluburile de noapte din Mamaia. Trei persoane, reţinute

 

Procurorii DIICOT au reținut trei persoane care sunt acuzate că au vândut droguri de mare risc în zona cluburilor de noapte din nordul staţiunii Mamaia.

 

Potrivit unui comunicat transmis de de DIICOT, procurorii au dispus, joi, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Liviu Todică, Răzvan-Alexandru Iliescu (din municipiul Bucureşti) a lui Beatrice Petrea, din municipiul Mangalia, aceştia fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc.

 

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că la data de 16.08.2017, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în zona cluburilor de noapte situate în nordul staţiunii Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul Todică Liviu a vândut cantitatea de 1.001 comprimate ce conţineau ca substanţă activă 3,4-methylenedioxymetamfetamine (MDMA), drog de mare risc, pentru care a încasat suma totală de 5.000 euro şi 2.500 lei, fiind ajutat în acest sens de către inculpaţii Iliescu Răzvan-Alexandru şi Petrea Beatrice”, se arată în comunicatul DIICOT.

 

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook