Schimbări de design pe Facebook. Ce este nou


Facebook a introdus noi schimbări de design în News Feed, modificările fiind vizibile atât în aplicația pentru mobil, cât și în interfața pentru browser pe desktop.

Actualizările aplicate incremental în cursul următoarelor săptămâni vizează modalitatea de afişare a comentariilor, care vor apărea grupate asemenea bulelor de chat din aplicaţia Messenger, delimitând răspunsurile date la comentariile altor utilizatori.

O altă ajustare aplicată la nivelul temei de interfaţă vizează creşterea nivelului de contrast, comentariile individuale şi butoanele Share apărând mai bine diferenţiate pe fundalul alb. Totodată, pozele de profil de formă pătrată vor fi de acum rotunde, pentru un aspect general mai modern, scrie go4it.ro.

Tototdată, rețeaua socială a optimizat evidențierea postării la care răspundem şi includerea unei funcţii de previzualizare a link-urilor primite, care vor putea fi inspectate înainte de a da click.

Un alt nou element de design este butonul ”Back” (n.red din aplicație) folosit pentru a reveni în News Feed, acesta fiind redesenat pentru a fi mai uşor de observat, iar butonul pentru notificări va fi identificat cu simbolul unui clopoţel, înlocuind simbolul glob folosit în prezent.

Comentarii Facebook