Dietele sanatoase care te fac sa cresti spiritual si sa te mentii supla

 

Pentru a avea un stil de viata sanatos, dar si pentru a creste spiritual, trebuie sa tii cont de anumite sfaturi cu privire la alimentele pe care trebuie sa le consumi zilnic.

Stilul de viata "Sant Mat"

Potrivit stilului de viata "Sant Mat", trebuie sa consumi alimente naturale, fructe proaspete, legume, nuci, cereale, seminte, ulei.

Interzise sunt, fara doar si poate, carnea de orice fel, chiar si cea de gaini de tara, pestele, ouale, condimentele. Stomacul trebuie sa ramana partial gol. Mai exact: 50% mancare, 25% apa si 25% gol. Acest loc "vacant" va ajuta stomacul sa digere mai bine. De multe ori, mancarea care nu se digera poate fi cauzatoare de boli, potrivit site-ului sfatulparintilor.ro

In plus, credintele adeptilor stilului de viata "Sant Mat" sunt ca cu cat stomacul este mai gol, cu atat mai mult creste puterea de concentrare. Asa cum un angajat se va revolta daca munceste 24 de ore pe zi, asa se va "revolta" si stomacul. Daca mananci la 08:00 dimineata, la 12:00, apoi la 15:00, si la 20:00, stomacul nu se va odihni niciodata. Cu cat mananci mai mult, cu atat risti sa ramana mancare nedigerata, ceea ce inseamna risc crescut de boli.

Comentarii Facebook