Detalii șocante despre zbor pe care nicio stewardesă nu ți le va spune

 

Cei care zboară cu avionul sunt informați de către însoțitorii de zbor despre unele lucruri pe care trebuie să știe, dar nu despre toate.

 

1. Adevărul despre masca de oxigen - când aceasta cade, pasagerii au la dispoziție numai 15 minute de oxigen. Totuși, acest timp este suficient pentru ca piloții să coboare aeronava la o altitudine mai mică, la care călătorii să poată respira normal.

 

2. Majoritatea obiectelor din avion sunt murdare - o stewardesă susține că, în cazul unor companii aeriene, cearceafurile și pernele nu sunt spălate după fiecare zbor, ci reîmpăturite și așezate la locul lor. Mai mult decât atât, aceasta susține că și tava folosită ca suport pentru mâncare este deseori utilizată de părinții care călătoresc cu copii mici ca suport de... scutece murdare și nu este prea des dezinfectată.

 

3. Mulți piloți dorm în timpul zborului - oricât de terifiant ar părea, se pare că jumătate dintre piloți ațipesc în timpul zborului și o treime din ei se trezesc și văd că și copilotul doarme.

 

4. De ce se sting luminile la aterizare - dacă aterizarea are loc noaptea, se scade luminozitatea din interiorul avionului, în caz că ar fi nevoie ca pasagerii să fie evacuați - ochii acestora sunt deja acomodați cu întunericul, așa că le-ar fi mai ușor să vadă în afara aeronavei, conform nextshark.com, citat de realitatea.net.

Comentarii Facebook