Decizia care afectează toate sălile de fitness

 

Societăţile comerciale în care se practică activităţi precum culturismul sau fitness-ul sunt obligate de către Guvern să se autorizeze din punct de vedere anti-doping.

Guvernul a aprobat, miercuri, potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, o hotărâre de modificare şi completare a HG 1522/2006 privind regulamentul de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale Anti-Doping.

"Prin hotărârea de guvern adoptată se extinde obiectul de activitate al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, prin aceea că societăţile comerciale care au ca obiect de activitate culturism şi fitness vor fi obligate să se autorizeze din punct de vedere anti-doping", a spus Zaharescu.

Actul a fost emis şi în urmă cu un an de către Guvern prin care se arată că proprietarii de săli sunt obligaţi să obţină un certificat eliberat de Agenţia Naţională Anti-doping, valabil pentru o perioadă de trei ani, informează realitatea.net

Actul normativ aprobat atunci de Executiv reglementa normele de aplicare a Legii 104/2008 privind prevenirea şi combaterea traficului ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc.

Comentarii Facebook