La TVR nu sunt concediate amantele, soţiile, cei mai răi sau puturoşi

 

Valentin Nicolau, membru în CA al TVR, a declarat că disponibilizările se fac după criterii neștiure, dar că, în acest fel, amantele, cei care nu muncesc și ”piloșii” nu vor fi dați afară.

 

Se vor da afară 1000 de angajaţi pe criterii neştiute de nimeni, cu 2-3 săptămâni înainte de alegeri. Nu vor pleca cei mai răi, puturoşi, cei care nu au pile, nu vor pleca amantele, soţiile, nu vor pleca cei care au certificate medicale”, a spus Nicolau, care a criticat ”Programul de redresare economică a TVR” pe care nici nu l-a votat.

 

Nu am dubii că TVR are nevoie de restructurare profundă. Calea pe care am luat-o e una greşită. TVR e un pacient bolnav care are nevoie de tratament urgent. E ca un om supraponderal care are misiunea de a alerga repede şi eficient, dar trebuie slăbit şi eficientizat. Planul acesta taie un picior şi o mână obezului şi e mult mai slab şi apt de a alerga”, a mai spus Nicolau.

 

El a mai spus că în TVR nu se muncește și salariile sunt disproporționate.

 

TVR a anunțat că ar vrea să contracteze un credit de 15 milioane de euro pentru a plăti salariile compensatorii ale celor 1.000 de persoane care vor fi disponibilizate.

Comentarii Facebook