De ce sunt femeile infidele


In ciuda faptului ca studiile psihologilor arata ca barbatii au tendinta sa fie mai infideli decat femeile, trebuie sa recunoastem ca nici femeile nu sunt mai prejos ei.

Fenomenul infidelitatii a capatat amploare in ultimii 50 de ani iar sociologii pun acest lucru pe seama faptului ca oamenii isi pierd increderea in lucrurile imateriale. Asadar, ultimele sondaje au scos la iveala faptul ca din ce in ce mai putina lume crede in dragoste adevarata.

Ba mai mult, femeile sunt cele care pierd speranta de a gasi dragostea adevarata, mai repede. Si acest lucru se intampla din cauza faptului ca numarul relatiilor terminate din cauza infidelitatii a crescut.

Deci, este o adevarata tendinta de a-ti insela partenerul, insa de cele mai multe ori, majoritatea femeilor care fac acest lucru nu isi pot explica motivul concret pentru care recurg la alti parteneri sexuali.

Asadar, potrivit psihologilor, se pare ca exista o serie de motive foarte clare pentru care o femeie alege sa insele, chiar daca stie cum sa gaseasca partenerul potrivit.

Primul si cel mai simplu dintre ele este ca are nevoie de o iubire fulgeratoare. Psihologii sustin ca femeile nu pot sa separe sentimentele de sexualitate si ca de aceea, de fiecare data aproape cand au un sentiment de afinitate fata de un barbat, isi doresc si o relatie sexuala cu acesta, desi nu recunosc.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook