De ce sunt bărbaţii infideli şi cum poți preveni asta

 

Nu cred să existe cale mai bună de a evita infidelitatea partenerului decât o relaţie fericită şi împlinită din toate punctele de vedere. 

 

Sentimentul de vină pe care îl are chiar şi contemplând posibilitatea de a te înşela, poate fi în acest caz suficient de puternic pentru a-l ţine departe de posibilele escapade romantice în afara căminului. E un sentiment mult mai puternic decât frica de a te pierde. Frica de a te răni.

 

Cu toate acestea, nu exista o cale suta la suta sigura prin care poti sa iti convingi partenerul sa nu calce stramb din slabiciune sau nebunia unui moment in care se afla la locul nepotrivit. Prin urmare, vom incerca impreuna sa analizam cauzele infidelitatii si ulterior sa gasim si cateva solutii.

 

Motivul cel mai des intalnit pentru care unul dintre parteneri inseala este cel al constientizarii finalitatii relatiei sau a pierderii interesului pentru latura romantica a acesteia. Oricare ar fi cazul, lucrurile sunt cat se poate de clare: cel care inseala nu se mai simte bine in cadrul cuplului si incearca altceva nou. E plictisit si vrea sa iasa din rutina.

 

1. Nu-l lasa sa-si piarda interesul. Daca tu te simti plictisita si rutinata, in special in intimitate, nu trebuie sa pui vina pe el, pentru ca probabil se simte la fel. Tot ce poti face este sa schimbi lucrurile astfel incat sa animati putin viata de cuplu. Daca nu altfel, fii tu cea care preia initiativa in dormitor sau care face planuri pentru iesit in oras. In principiu, incearca tot ceea ce va facea placere in perioada de inceput de relatie.

 

2. Nu-l lasa sa uite ca existi. Nu vrei sa il sufoci cu atentia ta sau sa pari mult prea dependenta de el dar in acelasi timp nici nu trebuie sa uite ca e barbatul tau. Daca e la birou pana seara tarziu sau in oras cu prietenii, trimite-i cate un mesaj text simplu de genul ”žte iubesc”€ sau ”€žimi lipsesti”€, eventual intreaba-l cand vine acasa. Ii vei aminti astfel ca are o relatie, ca esti tu cea care il astepti acasa si evident, ca te gandesti la el si ca il iubesti.

 

Citește mai departe pe dindragoste.unica.ro.

Comentarii Facebook