De ce îşi pierd bărbaţii cheful de sex. Vezi care sunt motivele


Orice ce bărbat înfocat cândva se poate transforma într-un sloi de gheţă şi să-şi piardă astfel, cheful de a mai face sex.

În orice relaţie există momente plăcute sau mai puţin plăcute şi spre deosebire de filmele de dragoste, unde dragostea durează până la adânci bătrâneţi, în realitate lucrurile nu stau chiar aşa, iar dacă nu ştii să rezolvi problema te vei trezi singură.

Iată care sunt cele mai frecvente motive pentru care un bărbat îşi poate pierde cheful se sex.

1. Afaceri şi responsabilităţi

Dacă eşti într-o relaţie de ceva timp şi aţi început să împărţiţi responsabilităţi (bani, casă, copii) este uşor ca interacţiunea într-un cuplu să se rezume la discuţii despre acestea. Sunteţi parteneri de afaceri, acest lucru nu se va schimba. Dar puteţi să aveţi grijă să separaţi problemele de cuplu de problemele de afaceri, asemenea şi momentele speciale dintre voi să nu fie umbrite de posibile discuţii despre muncă.

2. Te vede mai mult ca pe o mamă şi mai puţin ca pe o iubită

Există bărbaţi care consideră că anumite femei sunt făcute să fie mame şi altele sunt făcute să fie iubite şi, prin urmare, atractive sexual. Le este greu să le împace pe amândouă. Dacă ai alături un bărbat care este lângă tine datorită faptului că te apreciază ca mamă, înseamnă că are de dus o luptă grea. Poate fi rezolvat cel mai sigur cu ajutorul consilierii de cuplu. Orice femeie trebuie să menţină un echilibru între rolul de mamă şi cel de soţie. Dacă nu ai uitat de ce-l de-al doilea rol şi totuşi el şi-a cam pierdut interesul, e cazul să discutaţi sincer şi să rezolvaţi problema.

3. Începe să te asocieze cu evenimente nefericite

Se întâmplă în timp şi se întâmpla în mod inconştient. Dacă de multe ori se întâmplă să fii de faţă când se întâmplă ceva rău sau chiar tu îi dai adesea veşti proaste va începe fără să vrea să te asocieze cu acestea. E nedrept, dar este o problemă reală ce poate să îl facă să îşi piardă din avânt. Încearcă să amâni aceste veşti proaste şi să îl mai răsfeţi din când in când cu câte o cină romantică sau orice fel de surpriză ştii că îi face plăcere.


Citeşte mai mult pe problemesex.ro.

Comentarii Facebook