Dăncilă, la Bruxelles: Protestatarii au fost trimiși din afară. Erau drogați

 

Premierul Viorica Dăncilă continuă lupta cu protestatarii din 10 august. Aflată la Bruxelles, șefa Guvernului de la București, a spus că aceștia erau drogați trimiși ”din afară”.

 

A spus că se bănuiește că protestatarii au fost trimiși din afară și că erau drogați. Potrivit premierului, doamna Kovesi a fost demisă de președinte. Nu împărtășim această viziune. Ne-am exprimat îngrijorările în ce privește reforma sistemului judiciar, care ar putea încetini lupta anti-corupție dar și în legătură cu violențele poliției împotriva protestatarilor pașnici. Din punctul nostru de vedere, evoluțiile din România sunt periculoase deoarece ar putea face foarte dificilă sancționarea actelor de corupție”, a explicat Ska Keller, co-președinta grupului Verzilor din Parlamentul European.

 

Grupul verzilor a precizat că protestatarii trebuie ascultați. Parlamentarii europeni străini și-au exprimat îngrijorarea și cu privire la referendumul pe tema familiei, ”deoarece are potențial de a diviza societatea și de a introduce discriminare”.

Comentarii Facebook