Miercuri 24 Aprilie

Andreea Bălan îi îndeamnă pe români să boicoteze Referendumul pentru familie: Iubirea nu se votează VIDEO



Andreea Bălan a lansat un îndemn la adresa românilor de a boicota referendumul pentru familie, precizând că ”iubirea nu se votează” și că familia nu se scrie în legi.

Eu susţin egalitatea. Eu susţin iubirea. Eu cred că nu alegi pe cine iubeşti. Trebuie să mergi acolo unde te duc sufletul şi iubirea, altfel nu vei fi fericit. Din acest motiv, consider că acest referendum este inutil pentru că dragostea şi familia nu se scriu în legi. Eu vreau ca oamenii să fie liberi, să iubească pe cine doresc ei. Eu nu voi merge la vot pentru că iubirea nu se votează“, spune artista în video-ul postat de Facebook.

Totuși, îndemnul artistei nu a fost foarte bine primit de mulți dintre fanii săi, aceștia reproșându-i că nu promovează valori cu care ei se identifică.

Draga mea Andreea, cu multe am fost de acord cu tine, dar in privinta a ceea ce sustii in video, nu. Fara un barbat si fara o femeie nu se poate da nastere de copii pe cale naturala. Doi barbati sau doua femei nu pot da viata unui copil. Asadar, familia este formata din barbat+femeie si copiii acestora”, se plânge o fană a artistei.

Andreea mi-am schimbat părerea despre tine.....eu te scot din lista de prieteni”, i-a transmis altă persoană.

În schimb, alte persoane au apreciat inițiativa cântăreței.

De fiecare data cand vorbesti public despre asta desi esti constienta de valul de hate ce va urma, simt nevoia sa te felicit! Deci felicitari, Andreea avem nevoie de mai multi artisti ca tine!”, i-a transmis un internaut.

Comentarii Facebook