Cum te poți proteja de infidelitate


Nu mai e nicio ciudatenie in zilele noastre sa privim la televizor, sa citim in ziare despre tot felul de casnicii esuate, povesti de dragoste intrerupte de infidelitatea unui partener sau altul. Toate acestea insa nu se opresc in cercul restrans al vedetelor.

Toti suntem oameni, suntem supusi greselii si mai mult, relatiile le construim tot in jurul oamenilor care si ei, ca si noi, gresesc. Nu e normal, nu e bine dar se intampla si de aceea, vom incerca sa facem un top 5 al celor mai importante masuri pe care le putem lua pentru a ne pazi relatia sau casnicia de infidelitatea partenerului.

1.Alege-ti bine partenerul.

Nu conteaza cat de plin de farmec si aratos e iubitul tau. Daca ii place sa se joace si tu stii asta, daca e un cheltuitor fara control, are accese de furie, gelozie, ii place sa bea prea mult sau ii place sa te joace pe degete, oricata iubire i-ai oferi, nu-l vei face sa fie perfect pentru tine. Mai bine nu incerca caci vei munci degeaba. In secunda in care descoperi ca are un defect incompatibil cu viziunea ta, pune capat relatiei. Gaseste-ti apoi o persoana mai de incredere si care sa merite iubirea ta. Pare greu la inceput dar in timp, este alegerea optima.

2.Comunicarea este cheia.

Discutati des si onest unul cu celalalt despre toate problemele, frustrarile, dorintele, insatisfactiile sexuale si dezamagirile pe care le aveti. Nu va rezumati la acestea, descoperiti impreuna si ce va uneste, ce va place si ce iubiti unul la celalalt. Cu alte cuvinte, niciun subiect de discutie nu trebuie sa fie tabu si cel mai important, orice discutie trebuie purtata cat se poate de detasat si civilizat. Daca partenerul iti semnaleaza un lucru care nu-i place la tine, lasa frustrarea la o parte si incearca sa ajungeti la un punct comun. Este cheia succesului unei relatii.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook