CRUZIME! Girafa Marius a fost împușcată în cap și dată la lei în fața unor copii

 

O girafă de la o grădină zoologică din Danemarca a fost ucisă, tranșată și apoi dată la lei, în fața copiilor.

 

Girafa Marius, în vârstă de 18 luni, a fost împușcată în cap la Grădina Zoologică din Copenhaga, Danemarca, deși oamenii au inițiat o petiție semnată de 20.000 de persoane pentru salvarea animalului, scrie realitatea.net.

 

Au fost și alte grădini zoologice care s-au oferit să îl ia pe Marius, iar un danez a fost dispus să plătească chiar 500.000 de euro pentru el, dar toate ofertele au fost refuzate. 

 

Purtătorul de cuvânt al grădinii zoologice a declarat că instituția mai deține șapte girafe, ce au gene similare pentru reproducere ca Marius. 

 

Girafa a fost ucisă pentru că Grădina Zoologică din Copenhaga, Danemarca, face parte din Asociația Europeană a Grădinilor Zoologice și Acvariilor, ce impune regul stricte în ceea ce privește încrucișările.

 

”Nu e niciun secret că animalele sunt ucise când grădinile zoologice rămân fără spațiu sau dacă animalele n-au gene suficient de interesante. Singura cale prin care poate fi oprită această situație este ca oamenii să nu mai viziteze grădinile zoologice”, au afirmat reprezentanții unei asociații interaționale de protecție a animalelor, care au cerut boicotarea grădinilor zoologice.

Comentarii Facebook