Cristian Tudor Popescu îl compară pe Ponta cu Năstase

 

Cristian Tudor Popescu a comentat modul în care a acționat Victor Ponta după ce a pierdut alegerile.

 

Domnul Ponta a venit cu această afirmaţie de tejghetar politic, că suntem chit: 'Eu v-am împiedicat să votaţi cât am putut. Voi aţi votat cât aţi putut şi aţi câştigat' (...) Aşa judecă domnul Ponta după ce vine din retragerea în pustie. După această înfrângere catastrofală în politica mondială şi românească, la 10 puncte diferenţă, după ce ai avut 10 puncte în faţă, domnul Ponta vine aşa cum a plecat de la Mecca aceasta a domniei sale, care se numeşte, am înţeles, Cavalli”, a spus editorialistul.

 

Domnul Ponta a plecat în hagialâc, la locurile sfinte, cum ar fi la locul acela Cavalli, din Dubai”, a spus Popescu, care a crede că ce a păţit şeful PSD nu este o înfrângere politică, ci o ruşine.

 

Mie mi-ar fi fost jenă să ies pe stradă. Domnului Ponta nu îi este, pentru că el nu face decât să reia un gest tipic pentru aşa-zişii stângişti”, a mai spus el.

 

Editorialistul a comparat prestația premierului de acum cu cea din 2004, când Adrian Năstase a pierdut alegerile, dar a participat la o vânătoare la Balc, unde a ucis 23 de mistreţi. ”S-a dus şi a măcelărit 23 de mistreţi fără să îi pese de ce zic oameni”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Comentarii Facebook