COȘMAR în Japonia! Trenul a plecat, iarăși, cu 25 de secunde mai devreme

 

O companie de transport feroviar japoneză și-a cerut scuze, după ce trenul a plecat din stație cu 25 de secunde mai devreme, fiind al doilea caz în câteva luni.

 

Operatorul a explicat că ”neplăcerile pe care le-a produs clienților săi au fost cu adevărat nescuzabile”.

 

În luna noiembrie, clienții altei companii au avut de suferit după ce trenul a plecat cu 20 de secunde mai repede. Acum, gafa s-a repetat și trenul a plecat în cursă cu 25 de secunde mai repede.

 

Potrivit companiei Japan Today, mecanicul trenului a crezut că era programat să părăsească gara Notogawa la ora 07:11, în loc de ora reală de 07:12.

 

Mecanicul ar fi observat eroarea, dar a observat că pe platformă nu mai este nimeni, și a decis să nu mai oprească trenul.

 

Trenurile japoneze au o reputație de punctualitate extremă, și la incidentul de acum s-a dovedit că mai erau oameni care doreau să urce și nu au mai putut. Aceștia au făcut plângere. 

 

La incidentul din luna noiembrie, managementul companiei Tsukuba Express, care gestionează linia dintre Tokyo și orașul Tsukuba, a spus că ”își cere scuze sincer pentru neplăcerile cauzate”.

 

Atunci, incidentul a fost cauzat și de faptul că mecanicul a încurcat orele de plecare - deși niciun pasager nu a fost lăsat în urmă, conform BBC.

Comentarii Facebook