Cornel Patrichi despre "Dansez pentru tine": Se câştigă pe pile!


Milioane de români au urmărit cu sufletul la gură emisiunea "Dansez pentru tine" iar nu de puţine ori, cârcotaşii au avansat ideea că unii concurenţi ar fi favorizaţi faţă de alţii.

Timp de şase ani şi jumătate, Cornel Patrichi a făcut parte din juriul "Dansez pentru tine", a avut acces la informaţii confidenţiale, păzite cu ştrănicie de producătorii emisiunii. După ce a "rupt" contractul cu producătorii emisiunii, coregraful a hotărât să rupă şi tecerea.

Maestrul susţine că vedetele din trustul Media Pro au avut un statut privilegiat iar juraţilor li se sugera să nu le elimine din competiţie pe motiv că fac audienţă bună.

"Conducerea acestei emisiuni venea şi ne spunea să-l ţinem pe unul şi pe altul în concurs", a declarat Cornel Patrichi, potrivit Click!.

"Noi toţi ştim ce poate să facă un computer. Dacă îl pun să sune 5000 de telefoane până mâine să voteze nu ştiu ce concurent, o să o facă. De-a lungul timpului, s-au întâmplat nişte chestii care mie personal nu mi s-au părut curate", a mai spus celebrul coregraf, care a dat şi exemple de vedete care au fost favorizate.

"Unul se cheamă Victor Slav. Mie nu mi s-a părut că băiatul ăsta ar fi trebuit să câştige. Computerul s-a mişcat pentru cine trebuie", a completat Cornel Patrichi.

Cosmin Stan, prezentatorul Ştirilor Pro TV, este alt câştigător la "Dansez pentru tine" pe care Cornel Patrichi nu-l vedea pe primul loc. Coregraful a dezvăluit, de asemenea, că li s-a sugerat să dea note mari, iar voturile publicului au fost "umflate".




Comentarii Facebook