Connect-R ranit intr-un accident in timp ce venea la Huedin la un concert. El isi va anula si show -ul de la Campia Turzii, din august


Connect-R si-a rupt mana dreapta intr-un accident de circulatie la Sibiu si va avea nevoie de o interventie chirurgicala pentru montarea unei tije. Artistul nu va putea veni la Campia Turzii pentru a sustine un concert la Zilele Orasului.

Stefan Mihalache, cunoscut sub numele de Connect-R, a fost ranit dupa ce masina in care se gasea impreuna cu membrii trupei sale a fost lovita de un sofer care a acrosat un TIR si a ajuns cu autoturismul pe contrasens.

Medicii din Sibiu au anuntat ca artistul si-a rupt mana, chitaristul trupei are probleme la antebrat, iar soferul care a produs accidentul este grav ranit.

Artistul venea spre Huedin unde avea un concert si acum va trebui sa faca o pauza de cateva saptamani pentru operatie si perioada de recuperare. El va fi nevoit sa renunte si la concertul pe care trebuia sa il sustina in 14 august la Campia Turzii, in cadrul Zilelor Orasului.

Comentarii Facebook