Ce trebuie să faci pentru a fi mai atrăgător pentru sexul opus. Vezi ce spun experții


Un ten cu o tentă bronzată și strălucitoare, asociată în general cu sănătatea, este extrem de atrăgătoare pentru sexul opus. Pentru a obține un ten strălucitor, care te face mai atrăgător pentru cei din jur nu trebuie decât să mănânci cât mai multe fructe și legume.

Cei cărora li se pare dificil să mănânce multe legume se vor bucura să afle că fie şi o singură porţie sau două în plus, pe zi, pot conta foarte mult pentru obţinerea unei înfăţişări mai atrăgătoare.

La această concluzie au ajuns cercetătorii de la 3 universităţi britanice - York, St Andrews şi Cambridge -, care au utilizat fotografii a 200 de persoane, modificând imaginile pentru a obţine 4 versiuni diferite pornind de la aceleaşi feţe, informează Descoperă.ro.

În una dintre versiuni fețele subiecților aveau o strălucire aurie, obțșinută, de obicei, printr-un consum sporit de fructe şi legume, iar în alta, feţele erau prezentate cu un ten mai puţin sănătos.

În celelalte două versiuni tonurile pielii erau tot diferite, însă imaginile feţelor fuseseră modificate astfel încât să creeze imagini abstracte în care nu mai puteau fi recunoscute chipuri umane.

Un grup de voluntari a a evaluat apoi chipurile din poze, în funcţie de cât de atrăgătoare păreau, dându-le note.

Citește mai multe pe Descoperă.ro

Comentarii Facebook