Ce a spus Teo Trandafir despre accidentul lui Serban Huidu


Parlamentarul Teo Trandafir a declarat intr-o interventie la Antena 3 ca accidentului lui Serban Huidu este o mare tragedie.

"Foarte multa lume vorbeste despre ghinion cand vine vorba despre Serban. Eu zic ca nu este ghinion, ci este o nenorocire. Serban a facut greseli, din acelasi motiv pentru care toti facem greseli. A crezut ca lui nu i se poate intampla. Ca si mine, el a crezut ca poate. Il inteleg", a declarat Teo.

Realizatorul TV Serban Huidu conducea duminica dimineata un autoturism de teren marca Mercedes spre Bucuresti, intorcandu-se cu familia de la Predeal. In autoturism se mai gasea sotia lui si cei doi copii, impreuna cu bona.

La intrarea in Timisul de Sus, judetul Brasov, Huidu s-a angajat intr-o depasire neregulamentara si a lovit frontal un autoturism Logan in care erau trei persoane.

Doi oameni au murit la scurt timp dupa accident, dar barbatul de 57 de ani a fost dus la spitalul din Brasov si medicii i-au indus coma pentru a-l putea salva. Luni dimineata, insa, medicii au anuntat ca acesta a murit.

Vezi mai jos imagini de la accident...

VIDEO - Serban Huidu implicat in accident la Brasov, in Timisul de Sus! Doua persoane au murit

Comentarii Facebook