VIDEO - Serban Huidu implicat in accident la Brasov, in Timisul de Sus! Doua persoane au murit

 

Realizatorul TV, Serban Huidu, a produs un accident de circulatie in localitatea Timisul de Sus, Brasov. Jeepul cu care se intorcea de la Predeal impreuna cu familia lui a intrat pe contrasens si a lovit un Logan. Doua persoane au murit.

 

Accidentul s-a produs la ora 11.55 pe de DN1. Serban Huidu a depasit neregulamentar un alt autoturism si a lovit frontal un Logan, care circula regulamentar pe contrasens. Soferul si un pasager si Logan au murit pe loc, iar o alta persoana este ranita grav, scrie realitatea.net.

 

"Un bucurestean de 35 de ani care conducea un jeep a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un Logan care circula din sens opus. Din pacate, doi pasageri din Logan au murit si un pasager este grav ranit", a declarat Ciprian Streja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

In masina de teren mai erau pe langa Serban Huidu, sotia sa si cei doi copii, care au fost dusi si ei la spital.

"Victimele au fost transportate la spital de catre echipajele SMURD. Doua persoane au decedat. Cinci persone au fost transportate la spital. Una  e in stare grava celelalte acuza politraumatisme", a declarat Ciprian Streja, purtator de cuvant ISU Brasov.

 

Din primele cercetari rezulta ca vina pentru acest accident o poarta Serban Huidu, precizeaza politistii.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

A murit si a treia persoana care se gasea in Loganul lovit de Serban Huidu.

Comentarii Facebook