Oana Zavoranu, despre accidentului lui Huidu: "Dreptate divina, asa se cheama cosmarul pe care trebuie sa il indure asta!"


Oana Zavoranu si Serban Huidu au fost actorii unor scandaluri celebre deja, iar acum "Zavo" nu a ratat ocazia de a-l pune la perete de realizatorul TV, in urma accidentului din Brasov, soldat cu trei morti.

"Este a doua oara cand sunt invadata de telefoane de la ziaristi cu privire la ce 'isprava' a mai facut acest nefericit care salasluieste inca printre noi si pana mai ieri batjocorea lumea. Mi-am zis parerea si ati facut bloguri peste bloguri ca sa il aparati. Sa vedem daca ma veti contrazice si acum cand doi oameni au murit doar pentru ca el traieste. Raman la pozitia mea: este vremea sa dispara acest individ care nu foloseste la nimic bun, doar mai ataca, injura, balacareste si omoara la propriu oameni nevinovati. Mi-e sila, dreptate divina, asa se cheama cosmarul pe care trebuie sa-l indure asta. Condoleante sincere familiei indoliate", a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

Trei oameni au murit in urma accidentului produs de Serban Huidu duminica dimineata, 16 octombrie, in jurul orei 11.50.

 

Vezi imagini de la accident...

VIDEO - Serban Huidu implicat in accident la Brasov, in Timisul de Sus! Doua persoane au murit

Comentarii Facebook