Ce a postat pe Facebook un adolescent care riscă acum 8 ani de închisoare

 

Un adolescent de 18 ani din Texas a fost arestat şi riscă să stea după gratii opt ani ca urmare a unui mesaj postat în glumă pe pagina sa de Facebook.

 

Justin Carter s-a certat cu un prieten cu care juca un joc online, iar apoi a scris pe Facebook: ”Voi merge într-o şcoală plină de copii şi îi voi împuşca pe toţi, apoi le voi mânca inimile care încă bat”.

 

Tânărul a fost raportat la poliție de o femeie din Canada, speriată de acest mesaj postat la doar câteva luni de la atacul armat comis la o şcoală din Sandy Hook, unde 20 de copii au fost ucişi.

 

Justin a fost arestat în februarie și e și acum după gratii.”Oamenii aceştia sunt serioşi. Chiar vor să-mi bage fiul la închisoare pentru un comentariu sarcastic pe care l-a făcut”, a comentat Jack, tatăl adolescentului.

 

Justin era tipul de copil care nu citea ziarele. Nu se uita la televizor. Nu era la curent cu evenimentele recente. Copiii aceştia nu îşi dau seama ce fac. Ei nu înţeleg implicaţiile. Nu ştiu ce înseamnă spaţiul public”, a adăugat el.

 

Justin este acuzat de activități teroriste și va apărea în fața instanței în 1 iulie.

Comentarii Facebook