Obama a plecat în vacanță în Africa. Nota de plată e de 100 de milioane de dolari

 

Familia prezidenţială americană este criticată după ce s-a aflat că vacanța din Africa are o notă de plată de 100 de milioane de dolari.

 

Odama va dori să-l viziteze pe Nelson Mandela în camera de spital, numai dacă primeşte şi acordul familiei eroului african. 

 

Împreună cu cele două fiice ale sale, Prima Doamnă, mama soacră şi o nepoată, preşedintele american şi-a luat zborul la bordul Air Force One miercuri dimineaţă cu destinaţia Africa. Odată cu el, alte câteva avioane cargo ce vor transporta unităţi speciale de securitate, 56 de maşini între care 18 limuzine şi trei camioane ce vor transporta geamuri antiglonţ. Acestea vor fi montate locuinţelor ce vor adăposti Prima Familie a Americii pe durata vacanţei, scrie jurnalul.ro

 

La fiecare oprire a familiei Obama este nevoie de un întreg aparat de securitate, iar timpul pentru împachetare şi despachetare este extrem de limitat. De aici nevoia de zeci de vehicule şi întreaga tevatură. Toate acestea vor fi transportate dintr-o parte într-alta cu avioane militare. Agenţii secreţi vor zbura şi ei dintr-o locaţie africană într-alta în masă, pentru a se asigura că au pregătit tot ce era necesar sosirii Primei Familii a Americii. Sute de agenţi vor fi necesari operaţiunii, scriu Washington Post şi Huffington Post.

Comentarii Facebook