Cazare de criza: pat gratis platit cu sex


Criza a scos la lumina tot ce au romanii mai de pret: inventivitatea. Studentele din Bucuresti se pot caza gratuit, cu conditia sa fie de acord sa achite cu servicii sexuale.

Un anunt publicat pe internat de "Couple4u" ofera o locuinta dotata cu toate utilitatile - masina de spalat, aragaz, cablu, internet, la 80 de euro. Anuntul pare o ocazie la prima vedere, dar la sfarsit dai peste o cerinta neobisnuita: "cautam o persoana ce-si doreste experiente noi, trupesti si spirituale".

Potrivit Romania Libera, si fetele singure isi pot gasi o chirie gratuita daca accepta sa ofere servicii sexuale. Un anunt publicat de cuplul "Amelie26" precizeaza: "doresc o fata cu varsta minima 18 ani, varsta maxima 28 ani, care sa faca curatenie in apartament si sa dea un ajutor in bucatarie. Sa fie open-mind, fara obligatii, sa-i placa curatenia si sa fie dispusa sa convietuiasca cu un cuplu. Dormitorul nostru este separat de cealalata camera printr-un set de jaluzele verticale, deci iti dai seama.... pe noi nu ne deranjeaza chestia asta, noi tot aceeasi intimitate o vom avea, dar conteaza ca nici persoana respectiva sa nu fie deranjata".

Autoritatile atrag atentia ca aceasta practica este asimilata prostitutiei si se pedepseste prin lege.

Comentarii Facebook