Cât costă cel mai scump loc de parcare din lume. Află AICI despre ce sumă e vorba


Un loc de parcare din Hong Kong, unde piaţa imobiliară şi-a dublat valoarea în ultimii doi, te poate costa cât 10 apartamente super-finisate la noi în ţară, adică 640.000 de dolari.

La 5.000 de dolari pe metru pătrat, acesta este cel mai scump loc de parcare din lume, deţinut şi folosit în ultimii 10 ani de Jacinto Tong, CEO la compania de imobiliare Gale Well Group, potrivit Realitatea.

Alintat de presă drept "magnatul locurilor de parcare", Tong vorbeşte cu exuberanţă despre "nepreţuita" sa proprietate. "Cred că este cel mai bun loc de parcare pe care l-am ocupat vreodată. Poţi ajunge direct la birou, la lift. În numai 20 de paşi. 20 de paşi!".

Potrivit unui sonaj recent privind preţurile locurilor de parcare efectuat de Colliers International, Hong Kong are cele mai scumpe chirii din regiunea Asia-Pacific.

Preţul mediu al unui loc de parcare în Hong Kong a fost anul trecut de 744,72 dolari pe lună iar principalul motiv este considerat a fi reglementarea dură impusă de guvern în acest sector.


Comentarii Facebook