Care sunt cele mai bune exerciții pentru slăbit

 

Sportul este esențial pentru cei care vor să slăbească sau să se mențină în formă. Un antrenor vă poate indica și care sunt cele mai bune exerciții pentru arderea grăsimilor.

 

Aerobic - la sală, în parc sau acasă?

 

Iar daca reusesti sa combini o dieta echilibrata cu un program de antrenament pe care sa il respecti intocmai, fie de 3-4 ori pe saptamana, fie cate 30 de minute pe zi, atunci chiar nu ai de ce sa iti faci probleme - vei slabi cu siguranta si te vei simti bine in propriul tau corp.

 

Astazi vom vorbi putin despre cele mai eficiente 10 exercitii pentru slabit. Dintre acestea, vei vedea ca o parte pot fi facute chiar acasa, fara sa necesite costuri prea mari ori echipamente speciale. In orice caz, este aproape imposibil ca macar unul dintre aceste exercitii sa nu fie si pe gustul tau. Asa ca inarmeaza-te cu rabdare si treci la treaba! Vara este mai aproape decat crezi, iar anul acesta si tu poti arata bine in costum de baie!

 

1. Step-aerobic

 

Calorii arse - aproximativ 800/h

 

Stepul aerobic este un stil de aerobic care presupune urcarea si coborarea de pe un suport, in pasi de dans. Miscarea este asemanatoare cu cea a urcarii scarilor, dar dansul asigura un ritm cardiac crescut, astfel ca exercitiul este un foarte bun antrenament cardio. Actioneaza in primul rand asupra picioarelor, coapselor si fundului, adica zonele pe care majoritatea femeilor le considera "cu probleme". Daca reusesti sa il urmezi o ora pe zi, vei obtine rezultate vizibile in numai doua saptamani. Aici poti vedea un scurt video de step-aerobic. 

 

2. Ciclismul

 

Calorii arse - intre 500 si 1000/h

 

In functie de viteza cu care pedalezi, mersul cu bicicleta te poate scapa de foarte multe calorii. In plus, este si un exercitiu extrem de placut atunci cand este facut in aer liber impreuna cu prietenii. 

 

3. Inotul

 

Calorii arse - aproximativ 800/h

 

Inotul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru slabit si asta deoarece antreneaza aproape toti muschii corpului. Pe langa acest aspect, inotul are si efecte psihologice pozitive, deoarece este o activitate placuta, dat fiind faptul ca muschii se pun in miscare fara a suporta vreo greutate. Mai mult de-atat, inotul este benefic si pentru sanatatea inimii si a plamanilor si, un aspect deloc de neglijat, este acela ca inotul lupta impotriva celulitei, imbunatatind considerabil aspectul pielii!

 

Citeşte mai multe pe divahair.ro.

Comentarii Facebook