Duminica 3 Iulie

Ca in filmele cu prosti: Deputatul BOLDEA e in CONGO: Vin eu sa nu ma caute Basescu


Deputatul Mihail Bordea este in Congo si a anuntat ca vine el de buna voie sa discute cu procurorii.

"Nu sunt in Kenya, sunt in Congo. Am venit cu avionul in Kenya si am plecat cu masina in Congo", a declarat Mihai Boldea, pentru Gandul.

"Am intrat pe internet acum si am vazut declaratiile lui Basescu. Nu trebuie sa ma caute ei pentru ca vin eu", a spus Boldea, care i-a cautat pe jurnalisti.

Presedintele Traian Basescu a declarat, la finalul bilantului SRI pe 2011, ca deputatul Mihail Boldea se ascunde in Kenya, si ca se va implica personal pentru caacesta sa fie adus in tara.

 

"Imediat ce am aflat despre disparitia lui Boldea din tara, am dorit sa stiu cum a fost posibil. Tot mandatul, am alergat dupa astia sa-i aducem inapoi, Popa, Necolaiciuc, incercam si cu Hayssam. Acum s-a marit lista. Eforturile sunt si politice. Cate interventii a trebuit sa fac la presedintele Indoneziei, la presedintele Ciprului, legat de Petrom Service. Ma voi implica si in acest caz de aducere a lui Boldea, in mod categoric. Stim unde e, facem toate eforturile politice. In Kenia, acum. Nu stiu unde va fi diseara", a declarat Basescu.

"Inca de azi-noapte, statul roman a declansat toate procedurile ca Boldea sa revina in patrie. Nu stiu cat de repede, nu stiu ca va mai sta acolo unde era acum cateva ore. Dar va asigur ca il vom gasi si in gaura de sarpe", a mai spus presedintele.

Mihail Boldea a fost dat in urmarire internationala, dupa ce instanta a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva in lipsa.

 

Deputat Mihail Boldea, cercetat de DIICOT, a fugit din tara

Comentarii Facebook