Cum arata Alexandra Stan fara Photoshop si fara machiaj? FOTO

 

Pana acum, Alexandra Stan a avut grija ca toate fotografiile pe care le facea sa fie prelucrate in Photoshop si sa afiseze o imagine perfecta. Cu toate acestea, recent, blonda a fost prinsa in "ofsaid", iar fotoreporterii Cancan au surprins-o naturala.

Fanii Alexandrei Stan, care au fost obisnuiti sa o vada pe cantareata provocatoare, sexy, machiata si coafata, au sansa sa o vada pe blonda asa cum a lasat-o "mama natura", adica nemachiata, neretusata si deloc aranjata. In timpul fotografiilor, Alexandra Stan se afla la parinti acasa, in comuna Valu lui Traian.

Pentru ca nu avea de sustinut niciun concert si nici nu se pregatea pentru o sedinta foto, constienta ca nu va aparea in fata fanilor, aceasta a ales sa ramana naturala, fara sa aplice machiaj pe fata.

Cu toate ca fotografiile aparute in presa sunt vizibil modificate, putem spune totusi ca nu exista mari diferente intre fotografii si realitate. Singurul lucru care i-a fost modificat in Photoshop este nasul, al carui aspect, Alexandra, incearca mereu sa-l ascunda.

Comentarii Facebook