Becali spune ce afacere era să facă cu Donald Trump: Acum îmi pare rău

 

Latifundiarul din Pipera a spus că a fost la un pas să facă o afacere cu Donald Trump, dar că orgoliul lui prea mare l-a costat.

 

Nu m-am întâlnit faţă în faţă cu Donald Trump, m-ar bate Dumnezeu să mint şi să spun asta. Oamenii lui au venit în România, am discutat şi mi-au spus ce vor. Trump dorea să construiască clădiri de birouri în Bucureşti, iar eu urma să vin cu terenul. Afacerea era una bună şi profitabilă pentru ambele părţi”, a declarat latifundiarul din Pipera pentru CANCAN.ro. ”Nu ne-am înţeles în legătură cu numele clădirilor. Eu voiam să se cheme Becali-Trump, el invers. Eu n-am vrut să cedez, Donald Trump s-a ţinut tare, acesta a fost motivul pentru care nu am mai bătut palma. Acum îmi pare rău că nu am făcut afacerea. Ar fi fost o mare onoare să fiu partener de afaceri cu el”, a mai spus Becali.

 

Mă aşteptam să câştige Donald Trump, mă bucură asta. Salut victoria. Era de rău să iasă Hillary Clinton preşedintele Americii. Cum să fie o femeie cel mai puternic om din lume. Aşa este cel mai bine”, a mai spus el.

Comentarii Facebook