Andrei Gheorghe paraseste Ministerul Finantelor, nu inainte de a schimba site-ul institutiei in violet

 

La mai putin de doua luni de la inceputul colaborarii , timp in care s-a remarcat doar prin implicarea intr-un accident auto,  vedeta TV inceteaza colaborarea cu ministerul. Nu se stie inca daca este vorba de o demisie sau de o demitere.


"Va aducem la cunostinta ca, incepand cu data de astazi, 26 februarie 2010, Ministerul Finantelor Publice a incetat relatiile contractuale cu Dl Andrei Gheorghe". mentioneaza un comunicat al Ministerului , conform ziarului Gandul.

 

In data de 5 ianuarie Andrei Gheorghe a fost numit in functia de responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare din Minister.

 

O luna mai tarziu , pe 9 februarie , vedeta TV a fost implicata intr-un accident auto in care a refuzat sa dea probe biologice Politiei  dupa ce a lovit din spate un alt autovehicul. In urma acestui incident Andrei Gheorghe s-a ales cu un dosar penal.

 

Inainte de plecarea sa din Minister , fostul prezentator a gestionat modificarea site-ului institutiei (www.mfinante.ro), inclusiv schimbarea culorii in violet. Privitor la aceasta schimbare , Gheorghe a facut o declaratie halucinanta pentru acelasi ziar: "Este vorba de o seductie voita, prin amplificarea tertiarului imaginar, care, inevitabil si mefistofelic, va duce la repetarea inversa a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala si fiscala a iobagului roman".

 

Comentarii Facebook