VIDEO - Giuliano Stroe, copilul culturist, a doborat inca un record mondial

 

Giuliano Stroe, copilul culturist, a mai doborat un nou record mondial. La numai cinci ani, el a reusit sa isi sustina toata greutatea corpului, in maini, paralel cu solul mai mult de 39 de secunde, cat era recordul precedent, in pozitia numita "steag uman".

 

Giuliano se afla intr-o vizita de cateva zile cu familia in Romania si a fost deja de doua ori invitat la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV. Acum cateva zile el a reusit sa doboare un alt record mondial: a facut 20 de flotari in maini, fara a se sprijini cu picioarele pe pamant.

 

Acum a fost din nou invitat in direct si a stat suspendat in maini, paralel cu solul, timp de "aproape 50 de secunde", cum a spus tatal lui, prezent si el in platou, la emisiunea lui Maruta. Recordul precedent era de 39 de secunde.

 

Primul record reusit de Giuliano Stroe a fost de a merge in maini pe o distanta de 10 metri, avand intre picioare o greutate.

 

Micutul locuieste cu familia in Italia si face antrenamente de body-building de la varsta de 2 ani. Micutul a devenit celebru in urma filmelor postate de tatal sau, care il si antreneaza, pe site -ul "You Tube". Clipurile realizate in Italia au fost vizionate de milioane de oameni si au starnit indignarea multora.

Comentarii Facebook