Anda Adam plânge după Victor Slav şi încearcă să-l recucerească


Anda Adam îl vrea înapoi pe Victor Slav. Plânge după el, dar acesta nici nu vrea să mai audă de ea.

Cântăreaţa Anda Adam nu a realizat cât de mult îl iubeşte pe Victor Slav decât după ce a aflat că acesta este într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu. Acum artista regretă enorm că a pus capăt relaţiei de şase ani.

Anda a încercat în mai multe r\nduri să-l recucerească pe prezentatorul TV dar acesta este de neclintit spunându-i artistei că este îndrăgostit de Bianca şi că o iubeşte pe aceasta.

Potrivit apropiaţilor solistei, Anda Adam abia se mai poate concentra pe scenă din cauza suferinţei şi a lacrimilor vărsate.

Anda este foarte deprimată după ce chiar ea a iniţiat discuţiile despre despărţire, iar Victor Slav şi-a găsit rapid consolarea în braţele Biancăi, dar speră totuşi într-o împăcare miraculoasă.

"Anda suferă enorm, abia după ce l-a văzut cu Bianca prin ziare şi-a dat seama că încă are sentimente pentru el. L-a sunat, i-a spus că îl iubeşte şi că îl vrea înapoi, însă el i-a reproşat că relaţia lor era deja pe butuci de vreun an. În plus, Victor i-a spus că o iubeşte pe Bianca şi vrea să fie cu ea. Acum, Anda plânge în fiecare noapte, nu doarme mai deloc şi a slăbit 7 kilograme în câteva săptămâni", a mărturisit un prieten de-al solistei, potrivit libertatea.ro





Comentarii Facebook