Ace de cusut găsite în sendvişurile servite pe curse aeriene


FBI a lansat o anchetă după ce o compania aeriană a anunţat că au fost găsite ace de cusut în patru sendvişuri servite la bordul a patru zboruri separate.

Angajații companiei Delta Air Lines au găsit acele în patru sendvişuri servite în patru avioane diferite care zburau de la Amsterdam, Olanda, spre Statele Unite.

Mai precis este vorba despre cursele de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam spre Minneapolis, Seatle şi alte două zboruri spre Atlanta, a declarat Kristin Baur, o purtătoare de cuvânt a companiei americane.

Două dintre ace au fost găsite de către pasageri, a mai spus ea, iar apoi s-a dat alarma și pe niciunul dintre cele 18 zboruri plecate de la Amsterdam nu s-a mai servit senvişuri, relatează CNN.

Un pasager de la bordul avionului care se îndrepta spre Minneapolis s-a rănit cu un ac, dar nu a vrut să primească îngrijiri medicale.

Firma de catering Gate Gourmet a anunțat să senvișurile au fost preparate in Amsterdam. "Este o situaţie deosebit de supărătoare", a declarat Christina Ulosevich, purtătoarea de cuvânt a Gate Gourmet.

Comentarii Facebook