Abonaţii RCS-RDS ameninţă cu rezilierea contractului. 11.000 de abonaţi au semnat o petiţie on-line


Scandalul eliminării canalului Discovery din grila DIGI a luat amploare. Peste 11.000 de abonaţi RDS-RCS au semnat o petiţie on-line pentru reintroducerea canalului.

RDS-RCS susţine că postul a fost scos din grila de programe pentru că era prea scump. Consiliul Naţional al Audiovizualului, nu face nici o declaraţie după ce a girat eliminarea postului de pe platforma DHT.

Pe Facebook şi pe site-urile de petiţii on-line, există mii de comentarii ale abonaţilor nemulţumiţi de faptul că RDS-RCS a încălcat contractul şi nimeni nu mai poate face nimic datorită susţinerii şi din partea CNA.

Compania care a distribuit canalul Discovery a ieşit pentru prima data în public să îşi susţină punctul de vedere. Potrivit unui comunicat, postul tv este prea scump, iar cine vrea documentare, trebuie să scoată banii.

"Compania noastră nu poate fi de acord să continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decât cele pentru alte canale similare, pentru toţi abonaţii săi, în condiţiile în care cota medie de audienţă a canalelor Discovery este de aproximativ 1%. Nu putem accepta principiul: 1% doresc şi 100% plătesc! Grupul Discovery a refuzat propunerea noastră de a crea un pachet distinct, care să conţină toate canalele sale, la un tarif stabilit de Discovery, pachet disponibil abonaţilor interesaţi, dar fără costuri nejustificate pentru abonaţii care nu îl solicită", se arată în comunicatul emis de RDS-RCS, potrivit antena3.ro.

Comentarii Facebook