A murit jurnalistul Andrei Gheorghe

 

Realizatorul de radio și televiziune, Andrei Gheorghe, a murit la vârsta de 56 de ani. Decesul a fost pronunțat luni seara.

 

Actriţa Nuami Dinescu a scris pe Facebook că mulți îl vor plânge pe Andrei Gheorghe, dar că nimeni nu l-a apreciat pentru talentul lui și nu și-a găsit loc ”în niciun post de radio”.

 

Acum toţi îşi vor aminti de tine, cît de bun erai, ce talent uriaş, bla bla bla... Păi da, că nu şi-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a şocat vestea şi nu mai vreau să vorbiţi despre profesionişti la trecut, lume care nu-ţi pasă decît de cifre şi bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut şi pe Andrei Gheorghe...”, a scris actriţa Nuami Dinescu pe Facebook.

 

Fostul preşedinte al ANAF, Sebastian Bodu, a scris: ”RIP, Andrei Gheorghe. Chiar dacă preferinţele noastre social-politice deveniseră, în ultima vreme, foarte diferite, întotdeauna ţi-am admirat stilul nonconformist. De când ne-am cunoscut, acum 25 de ani. (...) Aş vrea ca toţi care am fost colegi cu el la Radio Sky Constanţa să ne întâlnim şi să mergem la înmormântare. Radio Sky este locul unde s-a consacrat ca om de radio. Pur şi simplu nu îmi vine a crede", a scris fostul preşedinte al ANAF Sebastian Bodu, pe Facebook.

 

Andrei Gheorghe s-a născut în 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia. A fost prezentator de emisiuni radio şi televiziune, dar a realizat şi filme documentare.

Comentarii Facebook