Miercuri 8 Februarie

50 de fotografii uimitoare cu Romania Galerie FOTO


WWF Romania a lansat, marti, 18 octombrie, expozitia de fotografie in aer liber "Romania salbatica". Imaginile au fost imortalizate in cele 13 parcuri nationale ale Romaniei si din Rezervatia biosferei Delta Dunarii.

Fotografiile au fost realizate de Dan Dinu si aduna 50 de imagini expuse pe panouri de mari dimensiuni, prezentand locuri mai putin cunoscute, dar impresionante, pe care Dan le-a strabatut in ultimul an, scrie realitatea.net.

Expozitia face parte dintr-un turneu care va continua in cele mai mari orase din tara.

"Avand in vedere ca pasiunea mea pentru fotografie s-a nascut in special din cea pentru natura, a fost pasul firesc sa ma implic in acest proiect si sa fac aceste expeditii incredibile. Este o provocare, dar in acelasi timp si o responsabilitate uriasa, deoarece potentialul proiectului este unul fabulos, iar zonele salbatice ale Romaniei au nevoie de aceasta promovare, sa fie cunoscute si protejate. Ma bucur ca am beneficiat de sprijinul WWF si Garanti Bank, care au inteles importanta acestui demers", a declarat Dan Dinu.

"Problemele si agitatia zilnica ne acapareaza atat de mult, incat deseori uitam sa ne bucuram de ceea exista in jurul nostru. Prin aceasta expozitie ne propunem sa le oferim tuturor vizitatorilor 50 de motive de a zambi, de a admira si de a fi mandri de Romania. Expozitia Romania Salbatica ne aduce aminte ca avem tara cea mai bogata in biodiversitate din Uniunea Europeana si ne indeamna sa protejam valorile naturale. Parcurile nationale au un viitor sigur, atata vreme cat exista oameni care nu uita de importanta lor, care le protejeaza si se bucura de ele. Pentru WWF, expozitia aduce cel putin 50 de motive in plus pentru care ne implicam in protectia mediului in Romania", a precizat si Magor Csibi, Director de Program WWF Romania.

O data cu expozitia a fost lansat si site-ul www.romaniasalbatica.ro.

 

 

 

 

ro

 

 

 

Comentarii Facebook