"Madalina Manole a fost un reper in muzica romaneasca", sustine Aurelian Temisan


"Madalina Manole a fost un reper in muzica romaneasca", sustine Aurelian Temisan, coleg de generatie cu artista care s-a murit azi noapte.

 

"Era unul din oamenii care dadea un sfat si stia sa se tina de el. Nu a afisat vreodata tristeti in comportament. Si ultima mea intalnire cu ea, in urma cu cateva luni, a fost una fericita, era fericita. Venirea copilului a insemnat o binecuvantare. Era o dorinta pe care o vedea din ce in ce mai irealizabila. Cu atat pare mai ireal gestul ei. Nu se poate pune problema de inconstienta in gestul sau. Dar cat de grava era boala, in ce faza terminala ar fi fost boala pe care ar fi avut-o sa o determine sa recurga la asemenea gest. Ai dreptul sa recurgi o singura data la acest gest, iar ea l-a facut", a spus Temisan, citat de Mediafax.

Temisan crede ca Madalina Manole a fost un reper in munica romaneasca.

"Madalina Manole a fost un reper. Nu poate sa spuna nimeni niciodata ca a existat o perioada in care oamenii au uitat-o pe Madalina Manole. De la copii pana la bunici, toata lumea stia si putea fredona un refren de-al ei. Noi am crescut impreuna. Avem sute de spectacole, de turnee, de amintiri", a mai afirmat Aurelian Temisan.

 

Madalin Manole a fost gasita fara suflare in aceasta dimineata de catre sotul ei

 

Trupul Madalinei a fost gasit de sotul ei, Mircea Petru, in locuinta din Otopeni. La ora 6.30 acesta a apelat 112 si a anuntat evenimentul nefericit. Prima ipoteza a anchetatorilor este sinuciderea.

Se pare ca artista ar fi luat o doza prea mare de medicamente, dar inca nu se stie exact care au fost acestea.

"Sotul a apelat serviciul de ambulanta, dupa ce a gasit-o cazuta in holul locuintei. Ancheta este in desfasurare. Sotul a spus ca s-au culcat linistiti in jurul orei unu, mai ales ca azi era ziua ei", a declarat Manuel Nica de la Politia Ilfov.

Madalina Manole ar fi implinit azi 43 de ani. Ea canta din 1991 si a obtinut un disc de aur pentru albumul "Fata draga". Madalina avea un baietel de 2 ani.

 

 

Comentarii Facebook