Madalina Manole trebuia pusa sub supraveghere dupa prima tentativa de sinucidere, crede Luminita Anghel


Luminita Anghel a declarat ca moartea Madalinei Manole este cea mai trista veste pe care a auzit-o in ultima vreme. Artista crede ca familia trebuia sa fie mai atenta si sa o puna sunb supraveghere dupa prima tentativa de sinucidere.

"Este cea mai trista veste pe care am auzit-o in ultima vreme. Sunt sub stare de soc. Nu credeam ca este intr-o asemenea stare, am vazut-o mereu ca pe o femeie puternica, implinita, fericita", a afirmat Luminita Anghel, citata de Mediafax.

Artista sustine ca Madalina Manole era o femeie imprimita mai ales ca a reusit sa nasca un copil, "i s-a împlinit cel mai mare vis".

"Din cunostintele personale, am terminat Psihologia, sunt convinsa ca problemele ei erau mult mai adanci si ca, probabil, cei din jur n-au avut timp sau ochi sa observe la momentul respectiv. Odata ce a avut o tentativa de sinucidere, era evident ca va urma o a doua si o a treia. Trebuia pusa sub supraveghere", a mai spus Luminita Anghel.

 

 

Madalin Manole a fost gasita fara suflare in aceasta dimineata de catre sotul ei


rupul Madalinei a fost gasit de sotul ei, Mircea Petru, in locuinta din Otopeni. La ora 6.30 acesta a apelat 112 si a anuntat evenimentul nefericit. Prima ipoteza a anchetatorilor este sinuciderea.

Se pare ca artista ar fi luat o doza prea mare de medicamente, dar inca nu se stie exact care au fost acestea.

"Sotul a apelat serviciul de ambulanta, dupa ce a gasit-o cazuta in holul locuintei. Ancheta este in desfasurare. Sotul a spus ca s-au culcat linistiti in jurul orei unu, mai ales ca azi era ziua ei", a declarat Manuel Nica de la Politia Ilfov.

Madalina Manole ar fi implinit azi 43 de ani. Ea canta din 1991 si a obtinut un disc de aur pentru albumul "Fata draga". Madalina avea un baietel de 2 ani.

Comentarii Facebook