ZUCCHERO și-a amânat concertul de la Cluj cu o scuză PENIBILĂ


Organizatorii concertelor cântărețului italian ZUCCHERO în România anunță că s-au amânat concertele de la Cluj și București, din pentru că ”țările din zona est-europeană” sunt afectate ”de războiul care are loc în Ucraina”.

În consecință, concertele celebrului artist, ZUCCHERO “SUGAR” Fornaciari,  ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 5 iulie 2022 pe stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca) și pe 7 iulie 2022 la Sala Palatului din București, au fost reprogramate și se vor desfășura pe 6 iulie 2023, la Sala Palatului (București) și pe 8 iulie 2023 la stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca).

Biletele deja achiziționate pentru concertele din luna iulie a acestui an, rămân valabile pentru noile date din 2023. 

Persoanele care doresc să solicite o rambursare sau un voucher valabil pentru alte concerte organizate de aceleași companii organizatoare, se pot adresa agențiilor de bilete sau punctelor de vânzare de unde au fost cumpărate biletele, în perioada 20 iunie 2022 - 20 iulie 2022”, precizează organizatorii.

Scuza invocată este penibilă, pentru că România nu este afectată de niciun război. Conflictul este în Ucraina și zona Est Europeană este sigură. 

Comentarii Facebook