Vineri 2 Decembrie

Reghecampf, pregătit să facă nunta cu amanta sa, Corina Caciuc: „Urmează. Din toată povestea cea mai șifonată a ieșit Corina”


Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, însă antrenorul nu ezită să vorbească despre planurile de viitor. După obținerea divorțului, antrenorul Universității Craiova vrea să se căsătorească cu amanta sa, Corina Caciuc. 

În urmă cu un an, Laurențiu Reghecampf anunța divorțul de Anamaria Prodan reușind să ia pe toată lumea prin surprindere. Pe data de 1 iunie 2021, el și impresara își reînnoiau jurămintele, la 15 ani de iubire, însă la doar câteva zile anunța că a depus actele de divorț. În tot acest timp au urmat replici dure din partea Anamariei Prodan și s-a aflat că omul de fotbal este îndrăgostit de Corina Caciuc, o tânără în vârstă de 30 de ani. Cei doi aveau o relație dinainte ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să se despartă, scrie Spynews.

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată, asta pentru că iubita lui, Corina Caciuc, a născut un băiețel perfect sănătos căruia i-au pus numele Liam. Invitat într-o emisiune TV, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat și dacă urmează să se căsătorească cu Corina Caciuc, notează sursa citată.

Urmează, vedem, în momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam, important e să îmi termin divorțul, important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Comentarii Facebook