Sambata 24 Septembrie

Cum arată Monica Bellucci de România, Călina Mitra - FOTO


Fosta Miss România și finalistă la concursul Miss Universe 2021, Călina Mitra, sosia Monicăi Bellucci, este la 22 de ani una dintre cele mai frumoase românce.

Călina Mitra are propria agenție care pregătește copiii pentru viitoare meserii și îi învață cum să se descurce în viață.

Focoasa brunetă arată perfect, nu ține diete drastice și merge la sală. ”Sunt din Oradea și de mică am cochetat cu moda. Am câștigat pentru naturalețea mea. Îmi plac mult copiii și acesta e motivul pentru care am deschis o agenție. Cred ca aș vrea să am vreo 5 copii, aș avea răbdare din plin”, a spus declarat Călina Mitra, în exclusivitate pentru Click!.

Sunt finalista Miss Universe 2021, am în palmares titlul de Miss Regina Frumuseții România 2019. Am cochetat cu moda, dar și cu muzica și am făcut canto cu Ozana Barabancea. Fac modeling de 6 ani și nu este ușor. Din afară așa se poate vedea”, ne-a spus Călina.

Coco Chanel spunea: «Frumusetea începe atunci cand te hotarasti să fii tu însăți». Am inceput calatoria în lumea Miss Universe având propriile complexe. Am lucrat din greu pentru a le depasi, dar am realizat că fiecare femeie își definește propria perfecțiune.

Să ai grijă de tine înseamnă mult lucru deoarece trebuie să avem grijă de corpul , de sufletul și de mintea noastră. Merg la sală aproape zilnic, îmi place seara să fac plimbari lungi sau să alerg. Despre dieta pot spune că nu țin, dar am grijă să mănânc sănătos, deși sunt o pofticioasă și îmi place dulcele. Fac masaje, tratamente de remodelare și îngrijirea pielii și tenului”, a mai spus Călina Mitra. 

Frumoasa Călina are o agenție care se ocupă de formarea tinerilor, chiar copii de la vârste fragede.

Proiectul acesta s-a născut anul trecut în octombrie. Aș dori să inspir tânăra generație să își dorească mai mult și să ofere ajutor la rândul lor celor mai puțin norocoși. Mă consider o persoană care îi poate învăţa pe copii, care îi poate modela, le poate trasa o conduită morală şi profesională, să le lanseze provocări, să îi încurajeze să îşi depăşească limitele şi să îi sprijine atunci când au temeri! Aici urmează cursuri de actorie ,dezvoltare personală, dans și modelling. Avem profesor specializat pe fiecare arie”, ne-a povestit Călina Mitra.

Comentarii Facebook