Vlăduța Lupău, nerăbdătoare să-și cunoască fiul: „Începem numărătoarea inversă”


Vlăduța Lupău va deveni mamă în aproximativ două luni, după o perioadă deloc ușoară în care s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Emoțiile cu siguranță sunt din ce în ce mai mari. Artista a mărturisit că această perioadă îi aduce multă bucurie, dar și multe griji. Cu toate acestea, ea și soțul ei sunt nerăbdători să-și cunoască fiul.

Deși mai are mai bine de două luni până la naștere, Vlăduța Lupău și-a anunțat fanii că de acum începe numărătoarea inversă pentru venirea pe lume a fiului ei. Artista și fotbalistul Adi Rus vor avea primul lor copil împreună în această vară, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru cei doi. În cea mai recentă postare pe rețelele de socializare, viitoarea mămică recunoaște că perioada care va urma este o experiență unică, dar și una în care va avea „cele mai multe griji”, scrie Spynews.

Începem numărătoarea inversă… Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață, așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc. Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume… Abia te aștept micuțule”, a scris Vlăduța Lupău, în cadrul postării.

Comentarii Facebook