Reghecampf, mărturisiri despre problemele care i-au distrus căsnicia cu Prodan: „Am încercat să trec peste, dar nu am putut”


Laurenţiu Reghecampf a vorbit în cadrul unei emisiune, despre adevăratele motive pentru care ar fi divorțat de Anamaria Prodan. În plin proces de divorț, Reghe dezvăluie că nu amanta sa i-ar fi distrus căsnicia, ci chiar comportamentul Anamariei Prodan. Antrenorul insinuează că nu ar fi putut trece peste infidelitatea soției.

Reghecampf precizează că ar fi trebuit să divorţeze încă de atunci, în momentul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, lucru ce a alterat căsnicia sa, potrivit dezvăluirilor făcute de antrenor. Reghecampf a lăsat să se înţeleagă că ar fi fost mai mult decât o relaţie de amiciţie între soţia sa şi Dan Alexa, iar soţia sa i-ar fi spus mai multe variante despre incident.

Nu (n.r. – nu ar mai fi divorţat dacă nu era acel incident dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa), pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ceea ce face Anamaria. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul care este lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are în mine. Apar anumite discuții, mai ales când ești o persoană publică. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru. În momentul acela am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind în Dubai cu ambii băieți. 

N-am putut să îi spun lui Bebe (n.r.: lui Laurențiu jr.), bineînțeles Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă pentru că aveam toate canalele românești în living. Am încercat, pe parcurs, să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că am făcut anumite lucruri, i-am dat anumite speranțe Anei, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi era ca eu să pun capăt atunci (n.r.: relației cu Anamaria Prodan)”,  a spus Laurențiu Reghecampf pentru kanald.ro, precizând totuși că nu este convins că a fost înşelat atunci.

Papagalii vorbesc mult și frumos dar nu pot zbura și nu pot face lucruri mărețe , vulturii sunt silențioși și de fiecare data zboară atât de sus incat ating cerul”, a spus Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Comentarii Facebook