Vlăduța Lupău, mărturisiri sincere despre familie: „Să ai un amant sau o amantă este foarte ușor”


Vlăduța Lupău și Adi Rus formează un cuplu de ani buni și nimeni, și nimic nu pare că îi va despărți vreodată. Artista și fotbalistul încearcă să fie cât mai discreți cu viețile lor, dar, în același timp, să își și împartă povestea cu fanii din online, deloc puțini la număr.

Recent, Vlăduța a lansat o nouă piesă, intitulată «Falsitate și păcat», prin care vrea să transmită un mesaj, pe cât se poate de tranșant, cu privire la ceea ce se întâmplă în viața de familie, în momentul în care intervine o a treia persoană.

După cum știți, am lansat piesa «Falsitate și păcat» și am încercat în trei minute, cât are cântecul, să exprim cel mai frumos mesaj: familia, ce a unit Dumnezeu, nimeni să nu despartă. Familia este ceva sfânt, care nu trebuie să fie destrămată de nimic, nici de anturaj, nici de plăcerile vieții, absolut de nimic.

Ăsta este mesajul meu, mai ales când ai și copii, atunci trebuie să te gândești că Dumnezeu i-a trimis cu un scop în viața ta și că plăcerile vieții sunt… Voi alegeți ce vreți din mesajul piesei, este o piesă altceva. Din păcate, nu știu, să ai un amant sau o amantă este foarte ușor, presupune o îndrăgosteală de moment, că după îți pare rău și regreți, dar e prea târziu”, a spus Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram.

Comentarii Facebook