Miercuri 24 Aprilie

Vlăduța Lupău, despre boala teribilă prin care a trecut: „Poți să ai toți banii din lume și să nu poți face un copil”


Vlăduța Lupău și soțul său sunt în culmea fericirii, după ce artista de muzică populară a anunțat fanii că va deveni mamă. Ce nu știu însă fanii, este că această sarcină i s-a dat artistei extrem de greu, datorită unei boli pe care o avea. Invitată în emisiunea „La Măruță”, interpreta de muzică populară a dezvăluit cum a aflat că urmează să devină mamă, dar și prin ce calvar a trecut înainte să reușească să conceapă bebelușul.

Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. M-am dus pentru niște analize de rutină, pentru că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!”, a povestit artista, în emisiunea „La Măruță”.

Vlăduța Lupău a fost operată de endometrioză

Endometrioza este o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și este una dintre principalele cauze de infertilitate feminină. Această boală a pus-o la încercări dure și pe îndrăgita artistă. Endometrioza este, de multe ori, o afecțiune dureroasă, care înseamnă creșterea în afara uterului a țesutului (denumit endometru) care căptușește uterul pe interior și care sângerează la fiecare menstruație. 

Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci nu am făcut fertilizare in vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii”, a spus Vlăduța. 

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit în anul 2019, iar acum se pregătesc să devină părinți. Vlăduța a făcut anunțul oficial pe 25 martie, iar la scurt timp după mesajul scris de către soția sa, Adrian și-a exprimat și el fericirea și pe rețelele de socializare

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate”, a completat artista. 

Comentarii Facebook